Ikerházak 3D látványtervezése

Ikerház látványtervNapjainkban a számítógépes építészeti tervezés az épülettervezés folyamatának fontos része, építészeti szoftverek alkalmazásával a tervező képes az épület modelljének elkészítésére, látványának megjelenítésére, részletes tervek elkészítésére.

A számítógépes látványtervezés néhány éve kezdett el fejlődni, ennek a gyors fejlődési folyamatnak az eredménye, hogy a mai világban olyan élethű látványtervet lehet készíteni megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével, mely az építtetőnek nemcsak a 3 dimenziót, az épület tömegét, rendszerét képes érzékeltetni, megértetni, átlátni, hanem olyan életérzést, hangulati világot sugall magából, melyet az építtető magáénak érez.

Az ikerházak belsőépítészetének bemutatásának is a 3D látványtervezés a legkifejezőbb eszköze. A terek kialakítása és kapcsolatai, a terek berendezése, a bútorok elrendezése, az épület megtöltése élettel, az anyagok, színek, tárgyak alkalmazása, akár a mindennapi életben használt tárgyaktól kezdve a dekor elemekig, melyek még élethűbbé teszik a képet, egy valóságos hangulatot sugározva a szemlélőjének.

Az ikerház tervezéséhez magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján). Elkészítjük a tervezett épület élethű képét valós környezetbe illesztve, valamint belsőépítészetének, a belső világ megteremtésének illusztrálására szolgáló látványterveket is.

A belsőépítészet által következik be a terek finomra hangolása, a terek élhetővé varázsolása, annak a belső világnak a megteremtése, amely a mindennapjainkat a legközvetlenebbül meghatározza, az anyagok, a bennünket körülvevő felületek, tárgyak és bútorok minőségének meghatározása.

A külső, belső felületek, szerkezeti lehetőségek, színek, anyagok megjelenítésére is 3D látványterveket alkalmaznak, ugyanis kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, kerítés típusokkal, a terasz kialakításának lehetőségeivel, nyílászárókkal és azok változataival. Segítik kiválasztani a legmegfelelőbb alternatívát, így a látványtervek készítése az egész tervezési folyamatot végigkíséri.

A társasházaknak, családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén homlokzati 3D látványtervezést is vállalunk, különböző variációk felsorakoztatásával segítve a legjobb építészeti értékekkel rendelkező megoldás megtalálását és kidolgozását.

3D látványtervezés magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján).

3D látványtervezés BERUHÁZÓKNAK, KIVITELEZŐKNEK az értékesítés leghatékonyabb eszköze! A vázlatszerű 3D- tervekkel, rajzokkal nem lehet akkora hatást elérni, mint egy részleteiben kidolgozott 3D látványképpel.

Közel 1000db referencia fotó, és eddig 100%-os értékesítési mutató magáért beszél!

3D Látványtervezés: vázlatrajzok, meglévő tervek, fotók alapján befektetőknek: értékesítés egyik hatékony eszköze. 3D alaprajzokkal, 3D térbeli homlokzatokkal, külső megjelenítési variációkkal, belső terek illusztrálásával, már az építkezés sőt a tervezés fázisában értékesíteni lehet az ingatlanokat!

Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós képet kapjon a saját otthonáról, annak hangulati világáról annak érdekében, hogy megteremtsük álmai otthonát.

Copyright © 2013 3d-latvanyterv.hu
   Minden jog fenntartva!
Ügyfélszolgálat:
09.00-16.00
Tel: +36-70-941-5030
Email: info@3d-latvanyterv.hu
isol.hu