Családi házak 3D látványtervezése

Családi házak látványtervezésA családi ház tervezéséhez magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján). Elkészítjük a tervezett épület élethű képét valós környezetbe illesztve, valamint belsőépítészetének, a belső világ megteremtésének illusztrálására szolgáló látványterveket is.

Napjainkban a számítógépes építészeti tervezés az épülettervezés folyamatának fontos része, építészeti szoftverek alkalmazásával a tervező képes az épület modelljének elkészítésére, látványának megjelenítésére, részletes tervek elkészítésére.

A műszaki rajzok inkább a szakembereknek (építészeknek, építési hatóságoknak, kivitelezőknek), míg a látványtervek a beruházóknak, építtetőknek mutatják be az épületet.

 

Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós képet kapjon a saját otthonáról, annak hangulati világáról annak érdekében, hogy megteremtsük álmai otthonát.

Néhány éve kezdett el a számítógépes látványtervezés fejlődni, a mai világban viszont olyan fejlődésen ment keresztül, hogy már olyan élethű látványterv készíthető megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével, mely az építtető számára nemcsak a 3 dimenziónak, az épület tömegének érzékelését, rendszerének megértését, átlátását biztosítja, hanem olyan életérzést, hangulati világot is képes átadni, melyet az építtető magáénak érez, melybe bele tudja magát képzelni. Ennek elérésére törekszünk munkánk során, hogy az építtető minél valós képet kapjon a saját otthonáról.

A külső, belső felületek, szerkezeti lehetőségek, színek, anyagok megjelenítésére szintén a 3D képek a legalkalmasabbak. Ugyanis kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, kerítés típusokkal, a terasz kialakításának lehetőségeivel, nyílászárókkal és azok változataival. Segítik a legmegfelelőbb alternatíva kiválasztását, így a látványtervek készítése az egész tervezési folyamatot végigkíséri.

A családi ház belsőépítészetét is leginkább látványtervekkel lehet illusztrálni. A bútorok elrendezése, a terek kialakítása, a terek kapcsolatai, anyagok, színek, tárgyak alkalmazása, akár a mindennapi életben használt tárgyaktól kezdve a dekor elemekig, melyek még élethűbbé teszik a képet, egy valóságos hangulatot sugározva a szemlélőjének.

A belsőépítészet által következik be a terek finomra hangolása, a terek élhetővé varázsolása, annak a belső világnak a megteremtése, amely a mindennapjainkat a legközvetlenebbül meghatározza, az anyagok, a bennünket körülvevő felületek, tárgyak és bútorok minőségének meghatározása.

A családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén homlokzati 3D látványtervezést is végzünk, különböző variációk feltüntetésével segítve a legjobb építészeti értékekkel rendelkező megoldás kialakítását.

Copyright © 2013 3d-latvanyterv.hu
   Minden jog fenntartva!
Ügyfélszolgálat:
09.00-16.00
Tel: +36-70-941-5030
Email: info@3d-latvanyterv.hu
isol.hu