Belső terek 3D látványtervezése

Belső tér látványtervA számítógépes látványtervezés egy igen gyors fejlődési folyamaton ment keresztül, melynek eredménye, hogy a mai világban olyan élethű látványterv készíthető megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével, mely az építtető számára nemcsak a 3 dimenziót, az épület megértetését, átlátását biztosítja, hanem olyan életérzést, hangulati világot is képes átadni, melyet az építtető magáénak érez, melybe bele tudja magát képzelni.

A terek kialakítása, kapcsolatai, a terek berendezése, a bútorok elrendezése, a terek megtöltése élettel, az anyagok, színek, növények, emberek, tárgyak alkalmazása, akár a mindennapi életben használt tárgyaktól kezdve a dekor elemekig, melyek még élethűbbé teszik a képet.

Tulajdonképpen egy élethű fotó készül a még nem létező épület belső világáról. További nagy segítség a belső tér látványának elkészítéséhez a különböző fényforrások (természetes, mesterséges) alkalmazása, akár földrajzi koordináták, év- és napszakok alapján, így a tervezett épület belső terei valós fény-árnyék viszonyok mellett jeleníthető meg.

A 3D látványtervek segítségével kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, berendezésekkel, bútorokkal, nyílászárókkal és azok változataival. Segítik kiválasztani a legmegfelelőbb alternatívát, így a látványtervek készítése az egész tervezési folyamatot végigkíséri.

A belsőépítészet az épület belső tereinek (lakás, iroda, szálloda, étterem, kávézó, kereskedelmi és szolgáltató üzlet stb.) tervezése és kivitelezése. A terek elemeinek, berendezési tárgyainak és kiegészítő elemeinek stílus-, szín-, forma- és anyagharmóniájának megalkotása. Továbbá ide tartozik a dekorációs belsőépítészeti elemek, egyedi mobil és beépített bútorok, dísztárgyak, világítótestek formatervezése és kivitelezése.

A belsőépítészet által következik be a terek finomra hangolása, a terek élhetővé varázsolása, annak a belső világnak a megteremtése, amely a mindennapjainkat a legközvetlenebbül meghatározza, az anyagok, a bennünket körülvevő felületek, tárgyak és bútorok minőségének meghatározása.

A "tér művésze" által kialakított terek kifejezetten funkcionálisak, vegyük például a lakás belsejét, mely az a hely, ahol életünk jelentős részét töltjük. Nyilvánvaló, hogy ezt olyan környezetben szeretnénk tenni, ami számunkra kellemes, szép, stílusos és racionális egyben. De minden egyes épület esetén fontos, hogy a terek az adott funkciónak teljes mértékig megfeleljenek, használhatóak, élhetőek legyenek.

A tervezett épület belsőépítészetéhez magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján).

Teljes körű lakberendezési, belsőépítészeti szaktanácsadást nyújtunk a családi házaktól az ipari létesítményekig, az ikerházaktól a középületekig, a falszerkezetek, a színek, felületek kialakításától, akár az egyedi szekrények, beépített bútorok megtervezéséig. Komplex megoldásokat fejlesztünk ki, melyeket 3D látványtervekkel, igény esetén animációkkal illusztrálunk.

Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós, élethűbb képet kapjon a tervezett épület belsőépítészetéről, annak belső hangulati világáról.

Copyright © 2013 3d-latvanyterv.hu
   Minden jog fenntartva!
Ügyfélszolgálat:
09.00-16.00
Tel: +36-70-941-5030
Email: info@3d-latvanyterv.hu
isol.hu