3D Látványtervezés

Kétszintes családi ház látványtervNapjainkban az épülettervezés folyamatában a legnagyobb hangsúlyt a számítógépes építészeti tervezés kapja, építészeti szoftverek alkalmazásával a tervező képes az épület modelljének elkészítésére, látványának megjelenítésére, részletes tervek elkészítésére, a tervezett épület legélethűbb publikálására.

A műszaki rajzok inkább a szakembereknek (építészeknek, építési hatóságoknak, kivitelezőknek), míg a látványtervek a beruházóknak, építtetőknek mutatják be az épületet.

Az igen gyors fejlődési folyamaton keresztülment számítógépes látványtervezés eredménye, hogy a mai világban olyan élethű látványterv készíthető megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével, mely az építtető számára nemcsak a 3 dimenziónak, az épület tömegének érzékelését, rendszerének megértését, átlátását biztosítja, hanem olyan életérzést, hangulati világot is képes átadni, melyet az építtető magáénak érez, melybe bele tudja magát képzelni, és képes érzéseket kiváltani a szemlélőjéből.
 

Magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján), pályázatokhoz, tervzsűrikhez, projektek prezentációjához.

3D látványtervezés - a melléképületektől a családi házakig, az ipari csarnokoktól a több milliárdos projektekig, az ikerházaktól a középületekig, azaz bármilyen épület látványtervezésével bizalommal forduljon hozzánk. Elkészítjük a tervezett épület élethű képét valós környezetbe illesztve, valamint belsőépítészetének, a belső világ megteremtésének illusztrálására szolgáló látványterveket is. Csak a kreativitáson múlik , nézze meg mit hozhat ki épületéből költségtakarékosan.

Társasházaknak, családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén a homlokzati 3D látványtervezését is elvállaljuk, különböző variációk felsorakoztatásával segítve a legjobb építészeti értékekkel rendelkező alternatíva megtalálását és kidolgozását.

3D látványtervezés magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak építéshez, értékesítéshez, tervezéshez (vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján).

3D látványtervezés BERUHÁZÓKNAK, KIVITELEZŐKNEK az értékesítés leghatékonyabb eszköze! A vázlatszerű 3D- tervekkel, rajzokkal nem lehet akkora hatást elérni, mint egy részleteiben kidolgozott 3D látványképpel.

Közel 1000db referencia fotó, és eddig 100%-os értékesítési mutató magáért beszél!

3D Látványtervezés: vázlatrajzok, meglévő tervek, fotók alapján befektetőknek: értékesítés egyik hatékony eszköze. 3D alaprajzokkal, 3D térbeli homlokzatokkal, külső megjelenítési variációkkal, belső terek illusztrálásával, már az építkezés sőt a tervezés fázisában értékesíteni lehet az ingatlanokat!

Kisebb projektek, pavilonok, kiállítási standok 3D látványtervezésével is nyugodtan megkereshet minket.

Panzió látványterv

A látványtervezés gyakorlati menete azzal indul, hogy az építész az épületről készített 3D-s modellt felhasználja, és egy 3 dimenziós térbe helyezi el, majd a környezetet kiegészítve különböző felszínekkel, tereptárgyakkal, növényzettel, anyagokkal, színekkel, emberekkel tulajdonképpen egy valósághű fotót készít a még nem létező épületről. További nagy segítség az élethű látvány elkészítéséhez a különböző fényforrások alkalmazása, akár földrajzi koordináták, év- és napszakok alapján, így a tervezett épület valós fény-árnyék viszonyok mellett jeleníthető meg.

Az épületek belsőépítészetének illusztrálásának legalkalmasabb eszköze szintén 3D látványtervezés. A terek kialakítása, kapcsolatai, a terek berendezése, a bútorok elrendezése, az épület megtöltése élettel, az anyagok, színek, tárgyak alkalmazása, akár a mindennapi életben használt tárgyaktól kezdve a dekor elemekig - melyek még élethűbbé teszik a képet - egy valóságos hangulatot sugároznak a szemlélőjének.

A külső, belső felületek, szerkezeti lehetőségek, színek, anyagok megjelenítésére azért alkalmaznak 3D képeket, ugyanis kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, kerítés típusokkal, a terasz kialakításának lehetőségeivel, nyílászárókkal és azok változataival. Segítik kiválasztani a legmegfelelőbb alternatívát, így a látványtervek készítése az egész tervezési folyamatot végigkíséri.

Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós, élethűbb képet kapjon a tervezett épületről, annak hangulati világáról.

Copyright © 2013 3d-latvanyterv.hu
   Minden jog fenntartva!
Ügyfélszolgálat:
09.00-16.00
Tel: +36-70-941-5030
Email: info@3d-latvanyterv.hu
isol.hu