3D Homlokzat tervezés

HomlokzatKülső homlokzatszigetelést tervez?

3D Homlokzattervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

 

Az igen gyors fejlődési folyamaton keresztülment számítógépes látványtervezés eredménye, hogy a mai világban élethű látványterv készíthető megfelelő tudással, tapasztalattal és az építészeti szoftverek magas szintű ismeretével.

A melléképületektől a családi házakig, az ipari csarnokoktól a több milliárdos projektekig, az ikerházaktól a középületekig, azaz bármilyen épület homlokzatát megtervezzük, élethű 3D látványtervekkel illusztráljuk. Építéshez, értékesítéshez, tervezéshez, felújításhoz.

A külső felületek, szerkezeti lehetőségek, homlokzatburkolatok, színek, anyagok, minták megjelenítésére tökéletesen alkalmasak a 3D látványtervek, ugyanis kísérletezni lehet a különböző burkolatokkal, anyagokkal, színekkel, mintákkal, árnyékoló szerkezetekkel, növényekkel, a terasz kialakításának lehetőségeivel, nyílászárókkal és azok változataival. A megbízónak lehetősége van több variáció közül kiválasztani a legmegfelelőbb alternatívát.

Magas színvonalú 3D látványtervek készítését vállaljuk tervezőknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, ingatlanberuházóknak, vázlatok, skiccek, meglévő tervek, fotók, helyszíni felmérés alapján.

Társasházaknak, családi házaknak külső homlokzatszigetelés esetén a homlokzat megtervezésével bizalommal forduljon hozzánk, homlokzati 3D látványtervek alkalmazásával, különböző variációk felsorakoztatásával segítjük a legjobb építészeti értékekkel rendelkező alternatíva megtalálását és kidolgozását.

Munkánk során mindenképp arra törekszünk, hogy az építtető minél valós, élethűbb képet kapjon a tervezett épület homlokzatáról, annak hangulati világáról.

Copyright © 2013 3d-latvanyterv.hu
   Minden jog fenntartva!
Ügyfélszolgálat:
09.00-16.00
Tel: +36-70-941-5030
Email: info@3d-latvanyterv.hu
isol.hu